Poznati svi učesnici Prvog kuvara Srbije

Reality show “Prvi kuvar Srbije” počinje u ponedjeljak u 20 časova. Dvadeset poznatih ličnosti ući će u jedan od studija TV Pink gdje će započeti nadmetanje.

Booking.com
Na tom putu “mala” prepreka će im biti tročlani žiri kojeg čine Petar Gajić (potpredsjednik kulinarske asocijacije), Velibor Veca Dejanović (kuvar i autor emisije “Kuvati srcem”) i Nenad Čanak (političar i vrsni kulinar).

Tokom prethodnih mjesec dana otkriveni su neki od takmičara, a ovo je konačni spisak onih koji će da započnu “rat sa varjačama”.

 Od glumaca u realityju naći će se Jelica Sretenović i Marija Petronijević, zatim “Zvezde Granda” Milan Dinčić Dinča, Aleksandra Bursać, Mišel Gvozdenović, pop pevači Bojan Marović, Ana Nikolić, Ana Milenković, Romana Panić, Daniel Đokić, Jelena Ristić Štefanec poznatija kao Jellena, manekenke Bojana Rajić Stojković i Anja Šaranović, rok pevačica Snežana Mišković Viktorija, muzički producent i aranžer Marko Kon, psiholog i doskora narodni poslanik u skupštini Republike Srbije Aleksandra Janković, folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana, loto devojka Suzana Mančić, zatim poznati mađioničar Lazar Antić – Big Lale i Nemanja Pajić novinar i urednik u dnevnom listu “Press”.

(vesti online)