Ekskluzivcima Pinka zabranjemo da gostuju na drugim televizijama


Saopštenje s RTV Pink da se ekskluzivcima Pinka zabranjuje da gostuju na drugim televizijama je dočekano s nevericom. Zabrana važi za sve pevače „City recordsa“, a ne odnosi se na pevače „Grand produkcije“.

Booking.com

– Ekskluzivci Pinka od sada ne mogu da gostuju na programima drugih televizija. Svi pevači koji izdaju albume za „Siti rekords“, ali i oni koji računaju na podršku „ružičaste televizije“, više ne mogu gostovati u emisijama drugih programa s nacionalnom pokrivenošću, niti davati izjave za njihove emisije u studiju ili van njega. To se odnosi i na voditelje ove kuće – navodi se u saopštenju.

Direktor PR službe TV Pink Darko Popović izjavio je da je to kad-tad moralo da se dogodi.

U ime Goce Tržan i Emine Jahović oglasio se Ninoslav Prodanović, PR ove dve pevačice, i rekao:

– Mogu samo da kažem da mi o tome ne znamo ništa, a mislimo da su vremena zabrana davno iza nas.

Aca Lukas je na ovu temu bio još kraći:

– Nisam upoznat s tim slučajem.

Što se tiče Jelene Karleuše, koja je ekskluzivac „Siti rekordsa“, u njeno ime progovorio je njen PR Zoran Birtašević:

– Jelena i Pink uvek imali odličnu saradnju, a poznato je i to da su čelnici Pinka i Jelena u veoma prijateljskim odnosima.

U Pinkovom saopštenju navodi se i sledeće:

– Mi smo čak bili najliberalniji i poslednji donosimo ovakvu odluku, jer je takav pristup najnormalniji svuda u svetu, pa i kod nas, gde već postoje TV kuće koje ograničavaju svoja lica i ekskluzivce svojih izdavačkih kuća kad je reč o gostovanjima u drugim elektronskim medijima.

S druge strane sa TV Prve su demantovali navode Pinka i objasnili da kod njih nikada nisu postojale zabrane nijedne vrste:

– Svako donosi svoje odluke. Njihove odluke su njihova stvar. Naša TV lica mogu da gostuju gde god žele, baš kao što su i vrata Prve otvorena svim umetnicima.

Izvor: S media, Kurir