Još 10 dana do početka Exita!

Odbrojavanje preostalih dana do početka 13. po redu Exit festivala je počelo! Ostalo je još tačno 10 dana do početka najvećeg muzičkog događaja u ovom dijelu svijeta koji će i ove godine okupiti neka od najpopularnijih i najatraktivnijih imena svjetske muzičke scene!

Booking.com

Među najvećim imenima ovogodišnjeg Exit-a su i izvodjači iz Banjaluke, koji, osim što će se predstaviti publici Exit-a, koriste priliku i da predstave Banjaluku kao grad koji u muzičkom smislu itekako ima šta da ponudi! Činjenica koja ovoj tvrdnji ide u prilog je da su, na nedavno održanom promotivnom party-u ’Ready, Set, Go Exit!’ u banjalučkom Domu omladine, izvodjači zabavljali mnogobrojnu publiku predstavljajući se u potpuno novim aranžmanima, a na oduševljenje prisutnih koji su uživali u nastupima članova bendova: As I Fall, Sopot, te DJ setovima Marie Cherie, Jome Maje i Woodie-a.

Napomenućemo da su pored nabrojanih DJ izvodjača, benda As I Fall i članova benda Sopot (DJ Kawiar) koji će se predstaviti na ovogodišnjem festivalu, svoj nastup potvrdili i najcjenjeniji banjalučki DJ performeri Siniša Tamamović i Mladen Tomić koji su na  čuvenoj Dance Areni Exit festivala najavljeni kao ’’banjalučki tech-house majstori, koji su napravili pravu revoluciju u regionu sa svojom Urban Beat organizacijom, te koji već 13 godina funkcionišu kao najeminentniji promoteri i organizatori žurki u svojoj zemlji!’’

Podsjećamo da se ovogodišnje izdanje festivala održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu i da su svoj nastup potvrdili, izmedju ostalih:

Guns N’ Roses, Erykah Badu, New Order, Plan B, Duran Duran, Gossip, Richie Hawtin, Avicii, Laurent Garnier i mnogi drugi…

Poskupljenje ulaznica od 8. jula!

Četvorodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj cijeni od 118 KM do subote 7. jula, a već u nedjelju 8. jula ujutru, cijena ulaznice za četiri dana Exita iznosiće 236 KM.

Zamjena vaučera za narukvice za kupce ulaznica će se obavljati na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu). Zamjena počinje u utorak, 10. jula.

(nezavisne novine)