Čet05252017

Last updateČet, 25 Svi 2017 9am

 

Cake Boss stiže!

Približava se premijera nove i još zabavnije sezone poznate serije ŠEF SLASTIČARNICE. Od subote, 13.05. u 21:00, Buddy Valastro i njegova obitelj pozivaju gledatelje TLC-ja natrag u svoju kuhinju i slatke poslovno-obiteljske zavrzlame! Kroz 20 novih epizoda, serija prati Buddyja Valastra i njegovu obitelj dok zajedno pokušavaju ispuniti san Buddyjevog preminulog oca i proslaviti slastičarnicu Carlo's Bakery. U ovoj ćemo sezoni imati prilike upoznati modernog srednjevjekovnog viteza koji od Buddyja traži da se osim s tortom pozabavi i pirotehnikom, zbog čega će se njegov tim naći pred jednim od najvećih izazova. Torta u obliku zmaja koji riga vatru? Buddy i ekipa će još jednom dokazati da u obitelj koja radi zajedno - ništa nije nemoguće!

Usto, Buddy će se razmetati svojim plesnim pokretima i raskošnom flamenco tortom, te će biti sudac u ''sudaru titana'', kuharskom takmičenju između mjesne policije i vatrogasaca, a naravno da će i taj događaj obilježiti fantastičnim tortama.

"Bez obzira u kojem dijelu svijeta živite, važnost obitelji je zaista univerzalna vrijednost", rekao je Buddy Valastro." Ništa ne okuplja ljude bolje od stola za kojim objeduju, stoga se nadam da će ove nove epizode serije ŠEF SLASTIČARNICE nastaviti poticati ljude da peku kolače i provode dragocjeno vrijeme sa svojom obitelji".

Share this post