Čet05252017

Last updateČet, 25 Svi 2017 9am

 

Australian Open pratite na Eurosportu

Eurosport kao vodeća sportska destinacija u 2017. prenosi sva četiri teniska Grand Slam turnira. Preko Eurosport kanala i Eurosport Playera gledatelji će moći uživo uživati u više od 1000 sati najboljeg svjetskog tenisa i prijenosu svih mečeva sa svakog terena.

Prvi na rasporedu je Australian Open koji traje od 16. do 29. januara.

Vrhunski stručnjaci Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja i Patrick Mouratoglou će s gledateljima dijeliti svoje uvide i analizirati igru tenisera u Melbourneu i zatim isto nastaviti tijekom cijele godine i svim Grand Slam turnirima.

S Australian Openom se na Eurosport vraća i legendarni John McEnroe, kao samoprozvani “povjerenik za tenis”.

Mats Wilander je izjavio: “U svemu što radimo na Eurosportu, navijači i gledatelji su na prvom mjestu. Stoga u 2017. prijenos sva 4 Grand Slama dižemo na novu razinu.
Nakon sjajne 2016. u kojoj su Andy Murray i Angelique Kerber sezonu završili kao vodeći, očekuje nas još uzbudljivija godina. Navijači Đokovića, Wawrinke i Serene Williams s nestrpljenjem očekuju gledati svoje junake na djelu, a Eurosport će pratiti svaki njihov potez u Melbourneu, Parizu, Wimbledonu i New Yorku. A veličine poput Rafa Nadala i Rogera Federera još nismo ni spomenuli.”

Uz prijenose mečeva, na Eurosportu vas očekuje sjajan program i analize:

Game, Set & Mats, uz Matsa Wilandera i Barbaru Schett, glavna je teniska emisija koja se emitira svake večeri za vrijeme trajanja turnira. Mats i Barbara kroz 30 minuta analiziraju odigrane mečeve i događanja te najavljuju sve ono što narednog dana ne smijete propustiti.

The Coach (Trener) – prilog u kojem Patrick Mouratoglou (trener Serene Williams) uz statističke podatke i prikaze virtualne stvarnosti analizira igru i strategije tenisera. Emitira se svaku veče u sklopu emisije Game, Set Mats, tijekom prijenosa uživo te na društvenim mrežama Eurosporta.

I John McEnroe se vraća kao povjerenik za tenis u emisiji Commissioner of Tennis. Tijekom Autralian Opena John će pripremiti 8 epizoda, u kojima po svom običaju neće štedjeti nikoga, kako na terenu, tako ni izvan njega. Svih 8 epizoda prikazat će se u sklopu emisije Game, Set, Mats te na društvenim mrežama Eurosporta.

Od bh. tenisera u kvalifikacije idu Mirza Bašić i Aldin Šetkić.

2017 Grand Slam kalendar

Australian Open, Melbourne, Australija; 16 - 29. januara 2017.
Roland Garros, Pariz, Francuska; 28. maja - 11. juna 2017.
Wimbledon, London, Ujedinjeno Kraljevstvo; 3 -16 jula 2017.
US Open, New York, SAD; 28. augusta- 10 septembra 2017.

Share this post