Čet05252017

Last updateČet, 25 Svi 2017 9am

 

Narudžba i dostava isti dan za kupovinu putem Vip webshopa

Zagreb, 6. prosinca 2016. - Svake godine u blagdansko vrijeme darivanja sjetimo se svih dragih osoba u našem životu, ali često i zaboravimo na vrijeme kupiti poklone pa u zadnji čas lutamo od trgovine do trgovine u potrazi za savršenim znakovima pažnje.

Opširnije:Narudžba i dostava isti dan za kupovinu putem Vip webshopa

iPhone 7 od danas u Vip ponudi

iPhone 7 danas stiže u prodaju te je dostupan u Vipnetovu webshopu i u Vip shopovima u Arena centru Zagreb i u City Center One Split. Posjetitelje Arena centra i splitskog City Center One centra danas u 18:00 očekuju Luka Bulić i Marijana Batinić koji će pored Vip shopova voditi promocije s izuzetno vrijednim iznenađenjima.

23. rujna 2016. - Novi iPhone model dostupan je uz pretplatničke tarife Bez granica+ koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Maksimalna brzina interneta ovisi o razini 4G+ signala i trenutnoj opterećenosti mreže.

Pametno je prijeći u Vip

U sklopu aktualne promocije ''Pametno je prijeći u Vip'', svaki korisnik koji prenese broj u Vip i dovede člana svoje obitelji osim popusta na mjesečne naknade Bez Granica+ tarifa i dodatni 1 GB podatkovnog prometa svaki mjesec ostvarujei dodatni popustna kupnju uređaja iz cjelokupne ponude uređaja, pa tako i za iPhone7 uređaj. iPhone 7 je dostupan u tarifi Bez granica XXL+ po cijeni već od 9kuna jednokratno uz mjesečnu otplatu od 150 kuna.*

Više informacija o novom iPhoneu 7 te cijena i tarifama u Vip ponudi možete pronaći na http://www.vipnet.hr/mobiteli/iphone-7

Početak Samsungove Galaxy S serije prodaje obilježen iznenađenjima u pratnji Luke Bulića

Samsung Galaxy S7 i S7 edge stigli su jučer u prodaju u Vip centre i Vip webshop, a osim poklona za najbrže kupce, posjetitelje City Center one West u Zagrebu sinoć su dočekala vrijedna iznenađenja u Vip oblaku želja koji se spustio nadohvat ruke svima ispred Vip centra u 19 sati.

Opširnije:Početak Samsungove Galaxy S serije prodaje obilježen iznenađenjima u pratnji Luke Bulića

Mjesec dana besplatne 4G brzine za prepaid korisnike

Zagreb, 16. ožujka 2016. - Vipme prepaid korisnici s mobilnim uređajima koji podržavaju LTE tehnologiju u narednih mjesec dana, odnosno do 15. travnja mogu aktivirati besplatno korištenje opcije 4G brzine surfanja.

Opširnije:Mjesec dana besplatne 4G brzine za prepaid korisnike

Samsung Galaxy S7 i S7 edge od danas u Vip shopovima i Vip webshopu

Iako izgledom neodoljivo podsjeća na prethodnu, nova Samsungova Galaxy S serija donosi nekoliko značajnih poboljšanja u kvaliteti, što će oba uređaja bez sumnje upisati na mnogobrojne liste želja.

Opširnije:Samsung Galaxy S7 i S7 edge od danas u Vip shopovima i Vip webshopu