Sub04292017

Last updateSub, 29 Tra 2017 10pm

 

Terrakom nadogradio mrežu na 10 Gbit/s

ZAGREB, 4. travnja 2017. – Nadogradnjom optičkog prstena Radnička – Selska – Sopot na 10 Gbit/s, Terrakom je povećao brzine internet pristupa koje može ponuditi poslovnim korisnicima na vlastitoj optičkoj infrastrukturi. Uz dosadašnjih 100/100 Mbit/s, odnedavno su u ponudi i simetrične brzine 200/200 te 400/400 Mbit/s, a zadovoljeni su i svi uvjeti spajanja korisnika na 1 Gbit/s.

Navedene brzine mogu zatražiti poslovni subjekti koji se nalaze u zgradama i poslovnim centrima u kojima je prethodno provedena Terrakom optička infrastruktura ili u neposrednoj blizini istih. Podsjetimo, vlastitu mrežu optike Terrakom razvija u dijelovima Zagreba, Sesveta i Kutine.

„Usredotočeni smo na nadogradnju vlastite mreže jer takva vrsta usluge je ono što korisnici traže i trebaju, bili oni rezidencijalni korisnici ili tvrtke. Usluge koje nudimo putem optike najpovoljnije su na domaćem tržištu i veseli nas činjenica da nas sve više jakih poslovnih tvrtki prepoznaje kao relevantan faktor na telekom tržištu. Kontinuiranim radom na dostupnim brzinama, kao i stabilnosti te kvaliteti usluge, održavamo povjerenje koje nam je ukazano“, izjavio je Igor Tatarević, predsjednik Uprave Terrakoma.

Između ostalog, Terrakom optika provedena je i u svim većim poslovnim središtima u Zagrebu – VMD 1 i 2 u Strojarskoj ulici, Zagrebtower, Eurotower, Olimp centar, Sigma centar, Radnička cesta, poslovna zgrada Budmanijeva 1, poslovni centar Hektorovićeva 2 i drugi.

 

Share this post